Blog

Innovatie en vernieuwing in de praktijk!

Bel ons: 076 5215141

Nieuwe fitnessruimte en EGYM-apparatuur – innovatie en vernieuwing in de praktijk!

Bij Fysiotherapie Ruitersbos zetten we ons in voor het leveren van de best mogelijke zorg aan onze patiënten. Dit omvat niet alleen individuele therapieën, maar ook het bieden van de beste faciliteiten om te werken aan gezondheid en welzijn. Daarom ondergaat onze fitnessruimte momenteel een ingrijpende vernieuwing. In dit blogartikel vertellen we u alles over de nieuwste investeringen en wat dit betekent voor onze patiënten.

EGYM-fitnessapparatuur: De toekomst van fitnesstraining

De belangrijkste innovatie in onze vernieuwde fitnessruimte is de splinternieuwe EGYM-fitnessapparatuur. Deze geavanceerde apparaten zijn ontworpen om een training zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Ze passen zich automatisch aan jouw individuele behoeften en doelen aan, zodat u het maximale uit uw tijd in de fitnessruimte haalt.

De EGYM-apparaten zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Of u nu herstelt van een blessure, uw conditie wilt verbeteren, of uw spierkracht wilt vergroten, met behulp van EGYM hebben wij een oplossing voor u.

Jordi: trots en tevreden

Jordi Luchtenberg, de (nieuwe) eigenaar van Fysiotherapie Ruitersbos, is trots om deze vernieuwde fitnessruimte aan te kunnen bieden aan zijn patiënten. Als ervaren fysiotherapeut weet hij dat lichaamsbeweging en krachttraining cruciaal zijn voor een optimale gezondheid. De EGYM-fitnessapparatuur zal een belangrijke bijdrage leveren aan de algehele tevredenheid en een betere behandeling van de patiënten.

Wat betekent dit voor jou?

Als patiënt bij Fysiotherapie Ruitersbos profiteer je van de vele voordelen die onze vernieuwde fitnessruimte te bieden heeft. De EGYM-apparatuur helpt je om op een veilige en effectieve manier aan je gezondheidsdoelen te werken, terwijl je tegelijkertijd ondersteund wordt door ons deskundige team van therapeuten.

Maak een afspraak!

Zodra de verbouwing is afgerond, hopen we u te mogen verwelkomen in onze gloednieuwe faciliteit en samen te werken aan een gezondere, actievere toekomst. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het gebruik van de EGYM-apparatuur en u te helpen bij het ontwikkelen van een trainingsplan dat perfect aansluit bij uw wensen en doelen.

info@fysiotherapieruitersbos.nl

Volg ons

Veel gestelde vragen

Is fysiotherapie aan huis mogelijk?

Bent u geopereerd en/of slecht ter been? Fysiotherapie aan huis is mogelijk! Wij kunnen de intake/onderzoek en behandeling aan huis doen!

Hoe lang duurt een behandeling?

Een fysiotherapeutische behandeling duurt in totaal een half uur. Het kan zo zijn dat u voor oefentherapie langer bezig bent. Dit gaat in overleg met uw therapeut.

Kan ik zelf een behandelaar kiezen?

Ja, dat kan! Indien u geen voorkeur heeft, wordt er gekeken bij wie u het snelste terecht kan.

Ik heb voor de eerste keer een afspraak, wat kan ik verwachten?

Uw eerste afspraak bestaat uit een intake. Dat houdt het volgende in. Een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek om uw hulpvraag en de oorzaak van de klachten in kaart te brengen. Met deze gegevens wordt een fysiotherapeutische diagnose gesteld en in overleg met u wordt vervolgens een behandelplan opgesteld.

Hoe kan ik mijn afspraak verplaatsen of afzeggen?

U kunt telefonisch of per mail verplaatsen of afzeggen. Maar let op, doe dit wel tenminste 24 uur van tevoren. Wanneer u niet tijdig afzegt dan wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht.

Is een verwijzing van een arts nodig?

Sinds januari 2006 is er geen verwijzing meer nodig van huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. De fysiotherapeutische behandeling is dus vrij toegankelijk. Er is alleen een verwijzing nodig van huisarts of specialist als u een ‘chronische aandoening’ heeft of thuis behandeld moet worden.