Blog

Jordi Luchtenberg neemt de praktijk over!

Bel ons: 076 5215141

Nieuw hoofdstuk voor Fysiotherapie Ruitersbos: Jordi Luchtenberg neemt de praktijk over!

Bij Fysiotherapie Ruitersbos staan we altijd klaar om onze patiënten de beste zorg en begeleiding te bieden. In deze blog vertellen we je meer over Jordi en zijn plannen om Fysiotherapie Ruitersbos naar een nog hoger niveau te tillen.

Een toegewijde professional met een stevige achtergrond

Jordi werkt al sinds 2017 als fysiotherapeut en heeft in die tijd een aardige reeks vaardigheden en kwalificaties opgebouwd. Zo is hij bekwaam in dry needling, een effectieve behandelmethode voor het verlichten van spierpijn en -stijfheid. Daarnaast is Jordi bedreven in het gebruik van echografie, waarmee hij nog beter in staat is om blessures te diagnosticeren en de voortgang van het herstel te monitoren. Door de jaren heen heeft hij talloze licenties en certificaten behaald, wat getuigt van zijn toewijding aan het vak en zijn passie voor het bieden van uitmuntende zorg.

Een nieuw hoofdstuk voor Fysiotherapie Ruitersbos

Met het overnemen van Fysiotherapie Ruitersbos heeft Jordi de ambitie om de praktijk verder te ontwikkelen en te innoveren. Hij is al begonnen met het opknappen van verschillende ruimtes in de praktijk, zodat patiënten zich nog meer op hun gemak voelen tijdens hun behandelingen. Daarnaast investeert Jordi momenteel in de nieuwste EGYM fitnessapparatuur. Deze state-of-the-art apparaten zorgen voor een nog effectievere en efficiëntere training, afgestemd op de individuele behoeften en doelen van de patiënten.

Toekomstplannen en visie

Jordi's visie voor Fysiotherapie Ruitersbos is helder: het creëren van een warme, gastvrije omgeving waarin patiënten zich gesteund en begrepen voelen. Hij wil samenwerken met een team van professionals die dezelfde toewijding aan kwaliteit en zorg delen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en behandelmethoden, streeft Jordi ernaar om het herstelproces voor zijn patiënten zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken.

Sluit u aan bij ons in dit nieuwe hoofdstuk

We nodigen u van harte uit om Fysiotherapie Ruitersbos te bezoeken en kennis te maken met Jordi en ons vernieuwde team. Laat u inspireren door de frisse energie en betrokkenheid die Jordi met zich meebrengt, en ervaar zelf de voordelen van onze vernieuwde faciliteiten en geavanceerde apparatuur.

info@fysiotherapieruitersbos.nl

Volg ons

Veel gestelde vragen

Is fysiotherapie aan huis mogelijk?

Bent u geopereerd en/of slecht ter been? Fysiotherapie aan huis is mogelijk! Wij kunnen de intake/onderzoek en behandeling aan huis doen!

Hoe lang duurt een behandeling?

Een fysiotherapeutische behandeling duurt in totaal een half uur. Het kan zo zijn dat u voor oefentherapie langer bezig bent. Dit gaat in overleg met uw therapeut.

Kan ik zelf een behandelaar kiezen?

Ja, dat kan! Indien u geen voorkeur heeft, wordt er gekeken bij wie u het snelste terecht kan.

Ik heb voor de eerste keer een afspraak, wat kan ik verwachten?

Uw eerste afspraak bestaat uit een intake. Dat houdt het volgende in. Een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek om uw hulpvraag en de oorzaak van de klachten in kaart te brengen. Met deze gegevens wordt een fysiotherapeutische diagnose gesteld en in overleg met u wordt vervolgens een behandelplan opgesteld.

Hoe kan ik mijn afspraak verplaatsen of afzeggen?

U kunt telefonisch of per mail verplaatsen of afzeggen. Maar let op, doe dit wel tenminste 24 uur van tevoren. Wanneer u niet tijdig afzegt dan wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht.

Is een verwijzing van een arts nodig?

Sinds januari 2006 is er geen verwijzing meer nodig van huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. De fysiotherapeutische behandeling is dus vrij toegankelijk. Er is alleen een verwijzing nodig van huisarts of specialist als u een ‘chronische aandoening’ heeft of thuis behandeld moet worden.