Prijzen

Fysiotherapie Ruitersbos

Bel ons: 076 5215141

Fysiotherapie Ruitersbos

Fysiotherapie Ruitersbos biedt u een verantwoord trainingsprogramma onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut aan. U traint 1x p.w. een uur. Afhankelijk van uw eigen doelstellingen kan worden gekozen voor een conditieverbeterend en/of krachtverbeterend programma, alsmede een medisch fitness programma. Hiertoe vult u, voorafgaand aan het trainingsprogramma een intakelijst in, eventueel gevolgd door een fitheidstest.

info@fysiotherapieruitersbos.nl

Volg ons

Veel gestelde vragen

Is fysiotherapie aan huis mogelijk?

Bent u geopereerd en/of slecht ter been? Fysiotherapie aan huis is mogelijk! Wij kunnen de intake/onderzoek en behandeling aan huis doen!

Hoe lang duurt een behandeling?

Een fysiotherapeutische behandeling duurt in totaal een half uur. Het kan zo zijn dat u voor oefentherapie langer bezig bent. Dit gaat in overleg met uw therapeut.

Kan ik zelf een behandelaar kiezen?

Ja, dat kan! Indien u geen voorkeur heeft, wordt er gekeken bij wie u het snelste terecht kan.

Ik heb voor de eerste keer een afspraak, wat kan ik verwachten?

Uw eerste afspraak bestaat uit een intake. Dat houdt het volgende in. Een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek om uw hulpvraag en de oorzaak van de klachten in kaart te brengen. Met deze gegevens wordt een fysiotherapeutische diagnose gesteld en in overleg met u wordt vervolgens een behandelplan opgesteld.

Hoe kan ik mijn afspraak verplaatsen of afzeggen?

U kunt telefonisch of per mail verplaatsen of afzeggen. Maar let op, doe dit wel tenminste 24 uur van tevoren. Wanneer u niet tijdig afzegt dan wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht.

Is een verwijzing van een arts nodig?

Sinds januari 2006 is er geen verwijzing meer nodig van huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. De fysiotherapeutische behandeling is dus vrij toegankelijk. Er is alleen een verwijzing nodig van huisarts of specialist als u een ‘chronische aandoening’ heeft of thuis behandeld moet worden.