Visie

Deskundig, innovatief en betrokken

Bel ons: 076 5215141

Fysiotherapie Ruiterbos: Deskundig, innovatief en betrokken

Fysiotherapie Ruiterbos is een moderne, vooruitstrevende praktijk die gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige zorg voor patiënten met uiteenlopende fysieke klachten en aandoeningen. Wij zijn gevestigd in een warme, uitnodigende omgeving waar ons team van deskundige en empathische fysiotherapeuten zich inzet om uw herstel en welzijn te bevorderen.

Wat onderscheidt ons van andere praktijken?

Allereerst hanteren wij een holistische benadering in onze zorg, waarbij we rekening houden met alle aspecten van uw welzijn: lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Onze therapieën zijn op maat gemaakt en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, zodat u de best mogelijke behandeling krijgt die aansluit op uw specifieke behoeften en doelen.

Ook investeren we voortdurend in innovatie en ontwikkeling, zoals de recente toevoeging van geavanceerde EGYM-fitnessapparatuur aan onze vernieuwde fitnessruimte. We bieden ook een breed scala aan behandelmethoden, waaronder dry needling, EPTE en echografie, en zorgen ervoor dat onze fysiotherapeuten up-to-date blijven met de nieuwste technieken en inzichten.

Betrokkenheid en samenwerking

Onze visie op fysiotherapie is er één van betrokkenheid en samenwerking. We geloven dat het belangrijk is om u, als patiënt, te betrekken bij het hele behandelproces en u te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig verder te werken aan uw herstel. Hierbij staan preventie en het opbouwen van een gezonde levensstijl centraal.

Gezondheid en welzijn

Kortom, bij Fysiotherapie Ruitersbos staat uw gezondheid en welzijn voorop. Met onze deskundige begeleiding, innovatieve faciliteiten en persoonlijke aanpak, streven we ernaar om u niet alleen te helpen herstellen van fysieke klachten, maar ook om u te ondersteunen bij het opbouwen van een sterker, veerkrachtiger en gezonder leven.

info@fysiotherapieruitersbos.nl

Volg ons

Veel gestelde vragen

Is fysiotherapie aan huis mogelijk?

Bent u geopereerd en/of slecht ter been? Fysiotherapie aan huis is mogelijk! Wij kunnen de intake/onderzoek en behandeling aan huis doen!

Hoe lang duurt een behandeling?

Een fysiotherapeutische behandeling duurt in totaal een half uur. Het kan zo zijn dat u voor oefentherapie langer bezig bent. Dit gaat in overleg met uw therapeut.

Kan ik zelf een behandelaar kiezen?

Ja, dat kan! Indien u geen voorkeur heeft, wordt er gekeken bij wie u het snelste terecht kan.

Ik heb voor de eerste keer een afspraak, wat kan ik verwachten?

Uw eerste afspraak bestaat uit een intake. Dat houdt het volgende in. Een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek om uw hulpvraag en de oorzaak van de klachten in kaart te brengen. Met deze gegevens wordt een fysiotherapeutische diagnose gesteld en in overleg met u wordt vervolgens een behandelplan opgesteld.

Hoe kan ik mijn afspraak verplaatsen of afzeggen?

U kunt telefonisch of per mail verplaatsen of afzeggen. Maar let op, doe dit wel tenminste 24 uur van tevoren. Wanneer u niet tijdig afzegt dan wordt de gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht.

Is een verwijzing van een arts nodig?

Sinds januari 2006 is er geen verwijzing meer nodig van huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. De fysiotherapeutische behandeling is dus vrij toegankelijk. Er is alleen een verwijzing nodig van huisarts of specialist als u een ‘chronische aandoening’ heeft of thuis behandeld moet worden.